Wat te doen?

“Rivers know this: there is no hurry.
We shall get there some day.” 

– A.A. Milne

En..actie!

Denk jij aan de hand van de symptomen op deze website met een burn-out te kampen te hebben? Of herken je jezelf er wel in, maar ben je er nog niet helemaal zeker van? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Zodat je weer lekker in je vel gaat zitten en de wereld weer aan kunt.

Begin bij het begin

Juist als je met een burn-out kampt, heb je weinig energie en zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan. We vragen dan ook niet veel van jou. Je hoeft alleen even contact op te nemen. Stuur een e-mail of pak de telefoon op. Dan sta je er vanaf dat moment niet alleen meer voor en rollen we samen het verdere proces uit.

Terug naar jouw waarden

Hoe Burn-out Master jou van jouw burn-out afhelpt of jou voor een burn-out behoedt, is nog niet te zeggen. Burn-out Master kiest namelijk altijd voor een persoonlijke oplossing die bij jou als individu past. De weg die we bewandelen, kiezen we samen. Wat wel vast staat, is wat de resultaten inhouden. Namelijk dat we terug gaan naar jouw waarden. Dat je weer synergie ervaart, omdat jouw lichaam en geest weer op één lijn komen te liggen. Dat je weer dicht bij jezelf komt te staan.

Samenwerking

Samenwerking is het uitgangspunt voor een succesvol resultaat. De samenwerking tussen jou en Burn-out Master, maar ook de samenwerking met andere professionals. Burn-out Master heeft een groot en betrouwbaar netwerk, dat ingezet wordt waar nodig. Van een loopbaancoach tot een masseur, van een advocaat tot een psychiater. Wat jij ook nodig hebt om van jouw burn-out af te komen, Burn-out Master regelt het voor je.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!