Voor wie?

“Promise me you’ll always remember:
You’re braver than you believe,
and stronger than you seem,
and smarter than you think” 

– A.A. Milne

Een burn-out overkomt zelfs de besten

Of beter gezegd: het overkomt juist de besten! Mensen die zich graag opofferen voor een groter doel, loyaal en gedreven zijn, neigen naar perfectionisme en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebben, beschikken over mooie eigenschappen. Echter gaan zij wel eens te ver hierin en vragen daardoor teveel van anderen, maar vooral van zichzelf. Want het is nooit goed genoeg, nog lang niet perfect en de lat kan altijd hoger. Essentiële ingrediënten, voor een stevige burn-out.

Wie geeft jouw grenzen aan?

Als jij je hierin herkent, maar niet in staat bent om te voorkomen dat je doorschiet in deze eigenschappen, kan je een steuntje in de rug goed gebruiken. Vaak wordt je gemonitord en gestuurd door de organisatie waar jij werkt en op deze manier worden jouw grenzen aangegeven, om een burn-out te voorkomen.
Maar als jij deze ondersteuning niet ervaart, is het van belang om jouw gewenste prestaties te relativeren. En om jezelf te kaderen, door het creëren van een referentiekader waarin je jouw indentiteit en kernwaarden kunt spiegelen.

Word zelf Burn-out Master!

Burn-out Master helpt jou monitoren, kaderen en relativeren. Zodat jij ten eerste verlost kan worden van jouw kwellende burn-out, maar nog belangrijker: jij leert hoe je deze situatie in het vervolg kan voorkomen. Dat kan op vele verschillende manieren, want Burn-out Master bekijkt samen met jou, welke specifieke aanpak het beste bij jou past. Want iedereen is uniek en verdient een persoonlijk benadering.

 

Wil je weten hoe?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!