Burn-outreis Sardinië

BURN-OUT MASTER REIS SARDINIË  

Een nieuw tijdperk
Een burn-out is vermoeiend, intens en vreet energie. Ook al ben je van je burn-out af en vlam je weer op, je staat anders in het leven door de periode die je zojuist hebt doorgemaakt. Om die lastige periode ritueel af te sluiten en om een nieuw, inspirerend en energie-gevend tijdperk in de luiden, organiseer ik samen met Sam Pitzalis, van “Keepaliveours.com”, een prachtige en symbolische reis.  

Reis mee naar Sardinië
De reis vindt plaats op het Italiaanse Sardinië. Een uiterst bijzonder eiland dat natuur, rust en cultuur ademt. Sardinië is een Blue Zone: een officieel afgebakend gebied waarvan de bevolking een specifieke levensstijl en leefomgeving deelt en waar de mensen meetbaar langer leven. De ideale omgeving om energie, inzichten en inspiratie op te doen.

Winterzonnewende
Niet alleen de plaats is bewust gekozen, maar ook de reistijd van 14 tot 21 december 2018. Dan vindt namelijk de winterzonnewende plaats: de zon bereikt tijdens deze dagen haar laagste punt en stijgt langzaamaan weer op. Vanaf dan is er meer warmte en vooral meer licht… Dit symboliseert de afgelopen periode in jouw leven; met als leerzaam dieptepunt de burn-out, is het nu tijd om jezelf te verlichten.

Veelzijdig
We slapen, ontbijten en dineren in een typisch Italiaans verblijf, van alle gemakken voorzien. Hier organiseren wij ook verschillende inspirerende sessies met als thema burn-out. Het huis is omgeven door landelijke rust en nodigt uit om bij mooi weer buiten te picknicken.

Tijdens de reis maken we de winterzonnewende mee bij een prachtig monument, samen met bewoners van Sardinië. Een monument dat al 3500 jaar geleden is afgestemd op die bewuste zonnewende!

Verder bezoeken we meerdere indrukwekkende monumenten en plekken, elk met een speciale betekenis en een diepgaande symboliek. We praten, ervaren, inspireren, komen tot inzichten en genieten.

 

 

Vrijdag 14 tot vrijdag 21 december 2018, inclusief:

  • Retourvlucht van Brussel-Charleroi naar Cagliari (tot € 150,00)
  • Alle overnachtingen
  • Alle maaltijden, inclusief wijn
  • Transfers op het eiland
  • Entrees en excursies
  • Tolken
  • Inspiratiesessies rondom het thema burn-out

€ 2000,- (inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor bedrijven)

De bijzondere reis van dag tot dag
(
onder voorbehoud)
Dag 1
Reis, aankomst en transfer.
Kennismaking: wat heeft voor jou al gewerkt na je burn-out?

Dag 2
Jouw fysieke en mentale landschap in kaart brengen.

Dag 3
Wat heb je nu nodig en wat blokkeert je nog?
Inspiratiewandelingen.

Dag 4
Nieuwe inzichten.
Prikkel je zintuigen met een kookworkshop.

Dag 5
Zonnewende meemaken in de prehistorie, nieuw licht vieren, lampionceremonie.

Dag 6
Jouw doel: wat motiveert jou om op te staan?
Huiswijn maken.
Je toekomstvisie.

Dag 7
Hulptroepen en voornemens 2019 in kaart brengen.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Bel Boudy Pilgram op 06 22 700 348 of stuur een e-mail naar boudy@burnoutmaster.nl.