Burn-outreis Sardinië

BURN-OUT MASTER REIS SARDINIË   Een nieuw tijdperk Een burn-out is vermoeiend, intens en vreet energie. Ook al ben je van je burn-out af en vlam je weer op, je staat anders in het leven door de periode die je zojuist hebt doorgemaakt. Om die lastige periode ritueel af te
Meer

Workshop: “Fit en Vitaal uit je Burn-out!”

        Fit en vitaal uit je burn-out! Het is niet vreemd als je na een burn-out moeite hebt met op gang komen. Misschien loop je vast, raak je sneller geïrriteerd dan voorheen en kan jouw energieniveau wel een flinke oppepper gebruiken. Dat kan anders… tijd voor actie!
Meer

Soms is samen stoppen sterker….. (Roos Schlikker)

Door: Roos Schlikker Soms is samen stoppen vóór de grens een sterkere stap dan hem over gaan!   Het was nog even afzien. Zo zei hij het. Nog even op hun tanden bijten. Hij en zijn collega’s. Nog even de storm uitzitten die hun botten koud maakte, de eindeloos lange dagen,
Meer

34 % van de studenten loopt een verhoogd risico op een burn-out

’Een op drie studenten heeft verhoogde kans op burn-out’ 25 okt. 2017 in BINNENLAND AMSTERDAM – Uit onderzoek van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) blijkt dat meer dan een op de drie studenten (34,6 procent) een verhoogde kans heeft op een burn-out. Toch beoordeelt meer dan driekwart van de studenten (73,6 procent)
Meer

Waarom kinderen steeds minder spelen…..

Kinderen krijgen steeds minder tijd en ruimte om vrij te spelen. Ouders werken harder dan ooit, politici maken zich druk over ranglijstjes, en scholen zijn gefocust op toetsen en resultaten. Ondertussen gaat er iets heel waardevols verloren. Waarom onze kinderen steeds minder spelen (en wij met een burn-out thuis zitten)
Meer